Artikeln publicerades 7 maj 2024

Smarta Orter bjuder in till summering från workshops i Svalövs kommun

Tack till alla som deltog i de sex workshops som hölls under mars månad i Billeberga, Teckomatorp, Tågarp, Röstånga, Kågeröd och Svalöv. Ert engagemang och bidrag har varit ovärderligt för att forma vår gemensamma framtid.

Nu vill vi bjuda in er till två spännande evenemang där vi kommer att sammanfatta och diskutera allt som hittills samlats in, samt lyfta framtidsplaner.

Nätverksträff med Svalöv & Co

När: 16 maj kl. 17.00-19.00, på Loarps Gård
Var: Loarps Gård, Tårgarp
Anmälan: senast 14 maj till wiveka.krantz@loarp.com

Kom och ta del av de spännande projektidéer och processer som samlats in från tidigare workshops. Det blir en spännande möjlighet att tillsammans skapa förutsättningar att LEVA - VERKA - BO i Svalövs kommun. Smarta Orter har en punkt på agendan och övrig tid kan ni ta del av konceptet Meet´n Greet genom Svalöv & Co.

Mötesplats Allaktivitetshuset i Svalöv

När: 22 oktober kl. 17.30-19.00
Var: Allaktivitetshuset i Svalöv
Anmälningslänk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Detta tillfälle fokuserar på status och nuläge om hur våra initierade processer fortskrider och utvecklas. Det är ett utmärkt tillfälle att påverka och delta i arbetet hur vi gemensamt kan göra Svalövs kommun ännu bättre att leva, verka och bo i.

Vad händer nu?

Vi har redan tagit flera steg framåt i vår strävan att stärka samverkan och utveckla våra orter. Genom lokalt ledd utveckling, LEADER och SMARTA Orter-metoden har vi genomfört workshops, samlat in drönarfilmer, foton och intervjuer från alla tätorter, och skapat en digital plattform för kommunikation och samarbete.

Nu är det dags för nästa kapitel i vår resa tillsammans! För att få en sammanfattning av våra tidigare insatser och vara med och forma framtiden, träffa oss på de kommande evenemangen.

Stegen fortsätter efter ovanstående evenemang med ny workshops i mars 2025. Mer information om dessa kommer framöver.

För mer information om projektet och våra partners, besök gärna Smarta orters plattform Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Leader Skåne Mitt Nordvästs hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tack för ert engagemang och vi ser fram emot att träffa er snart!